!f İstanbul kapsamındaki !f music'in merakla beklenen açılış partisi Berlin elektronik müzik camiasının saygın plak şirketi BPitch Control'un meşhur DJ'leri Camea ve Kiki'nin katılımıyla 25 Ocak'ta The Hall'da.


13 Şubat’ta başlayacak !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamındaki !f music’in merakla beklenen açılış partisi Berlin elektronik müzik camiasının en saygın plak şirketlerinden BPitch Control’un minimal ve house ritimleriyle meşhur DJ’leri Camea ve Kiki’nin katılımıyla 25 Ocak’ta The Hall’da yapılacak. İkilinin gecenin temposunu yükseltecek DJ seti öncesinde ise live setiyle Mutlu San ve DJ setiyle Yeşim Unan sahnede olacak.

Seattle doğumlu Camea, genç yaşta müzik ve dans eğitimi almaya başladı. Müziğe olan tutkusunu geliştirmek için taşındığı New York’un güçlü sanatsal ortamından ilham aldı. Manhattan gece hayatında parlayan yıldızı ve kurucusu olduğu Clink Recordings sayesinde başlayan müzik kariyeri Camea’yı uluslararası turnelerle tanıştırdı. Müzik kariyerinin bir sonraki adımını Ellen Allien, Paul Kalkbrenner, Apparat ve Modeselektor gibi sanatçıların kendilerini buldukları, dünyaca ünlü underground plak şirketi BPitch Control’un bünyesine katılarak attı.
Helsinki doğumlu Kiki, parti ortamlarıyla çocuk yaşında tanıştı. 1994’te arkeoloji okumak için taşındığı Berlin’in büyülü havasına kapılarak DJ’lik alemine adımlarını attı. Aynı performansta çaldığı Ellen Allien’la tanışması onu Allien’ın kurucusu olduğu plak şirketi BPitch Control’e taşıdı ve ilk albümünü 2001’de yayınladı. Kiki, Ellen Allien’la tanıştığı günden bu yana, BPitch Control ailesinin ayrılmaz bir parçası.
İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde yapılacak !f İstanbul’da Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan ‘Maximum Film’ ve ‘Maximum Müzik’ paketleriyle biletlerde yüzde 50 indirim ayrıcalığı sunuluyor. 

Müziğin tüm yansımalarını bir araya toplayan !f music, müzik filmleri, müziğin mutfağından etkinlikler ve partilerle İstanbul’un eğlence kültürüne renk katacak.

Popüler Yayınlar