Büyüleyici Kadrosu Ve Zekice Kurgusuyla İzlenmesi Gereken Filmlerden The Counselor ...


Başlangıç sahnesi ile insani büyüleyen ve ‘nasıl yani?’ dedirten muhteşem kadrolu film. Sadece oyuncularının büyüsüne kapılıp filme giriyorsunuz ve oyunculuklar, rollerin tam tadında verilmesi, senaryonun sürükleyiciliği sizi etkisi altına alıyor. Gerilim ve dramı bir arada işleyen filmin senaryosu, No Country for Old Men romanın yazarı olan Cormac McCarthy’ nin ta kendisine ait.

İlk arada o kimdir, bu ne yapacak, şu adamın işi ne konuşmaları beyninizi yerken, bir yandan da ”ne oldu şimdi, ne çabuk geçti 1 saat” diyorsunuz. Film 5 saat kadar izlenilesi çünkü. Javier Bardem her zamanki gibi olağanüstü. (Filme sonradan dahil edilmesine rağmen)  Cameron Diaz yaşlandıkça cürretkarlaşıyor ve hiç de fena olmuyor. Penelope Cruz eşittir yorum yok.
Aslında filmde Cameron Diaz’ın yerine Angelina Jolie, Penelope Cruz yerine ise Natalie Portman düşünülmüş fakat çeşitli sebeplerden dolayı dahil olamamışlar. İyi de olmuş. Bir arkadaşımın söylediğine göre de Brad Pitt sadece uzun saçlıyken iyi filmlerde oynuyormuş. Bu filmi izledikten sonra fark ettim ki gerçekten öyle.
WFTCRMImageFetch
Daha bu hafta itibariyle vizyona girmiş olan film, ABD yapımı. 1 saat 50 dakikalık yapımın yönetmeni Ridley Scott. (Ridley ‘f.cking’ Scott!)
Özetle, gidip hayatınızı sorgulayın. Kim ne kadar değerli,  kimin için neleri göze alabilirsiniz? Bir düşünün. Pişman olmayacaksınız. İyi seyirler..

Popüler Yayınlar