Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı




Meleklerle şeytanların heyecan ve aksiyon dolu savaşı. 3 boyutlu izlemekte ayrı keyifliydi. Tabi film boyunca dişlerimi öyle feci sıkmışım ki, çıkarken çenem ağrıyordu :D Birazcık gerilim de var diyelim biz buna :)


Dr. Frankenstien'ın(Aden Young) kendi teorisiyle ve çalışmalarıyla, mezardan çaldığı cesetlerden yarattığı bir canavarı ele alıyor. Frankenstien yarattığı adama, yeni bir arkadaş yapmak için söz veriyor ama sözünü tutmuyor. Çünkü korkuyor. Yeni canavarımızın adı Adam(Aaron Eckhart). Adam da bundan dolayı doktorun karısını öldürüyor. Doktorda Adam'ın peşine düşüyor ama kutuplarda donarak ölüyor. Adam'a hiç bir şey olmuyor çünkü vücudu çok kuvvetli. Adam daha sonra doktoru kendi ülkesine taşıyor ve mezar yapıp doktoru gömerken, garip yaratıklar etrafını çevreliyor.  Bir anda Gargoyle ve İblisler arasındaki savaşın ortasında kalıyor. İki tarafta Adam'ın ölümsüzlüğünün sırrını öğrenmek için ona sahip olmaya çalışıyor. 

Adam ölümsüz, yaklaşık 200 yıl boyunca amaçsız bir şekilde yaşıyor. Kim olduğunu, nasıl yaratıldığını sorguluyor kendi kendine. Bu meleklerle şeytanların savaşında oda kendi ruhsuzluğunu anlamlandırmaya çalışıyor. Hangi tarafa ait? Ne için yaratıldı? Ruhunu nasıl kontrol edecek? Bütün bu soruların cevabını çift taraflı savaşın içerisinde çözmeye çalışacak. Bakalım son durum ne olacak? :)

Film enteresan, konusu çok ilgi çekici. Ama süre olarak biraz kısa geldi bana. Fantastik, aksiyon ve gerilim sevenler severek izleyebilir.



Popüler Yayınlar